connection
Betaalbaar

Een bedrijfsfilm of werkinstructie film van BV&T is de ideale oplossing om nieuwe medewerkers aan te trekken. Al vanaf ± € 595,- p/min. (oplevering)

Eerste indruk

Image

Presenteer uw bedrijf op uw eigen website met een korte webvideo van 1 minuut of een langere versie van 2 minuten. Gebruik de onlinevideo om bezoekers een eerste indruk te geven van de sfeer, producten en diensten van uw bedrijf. Laat zien wat u in huis heeft!

U bepaalt

Image

Samen met u bepalen we welke opnamen in de webvideo moeten komen. Wij maken de opnames maken in uw bedrijf. Hierna stellen we de video samen en leveren hem aan als webvideo-bestand. U maakt er plaats voor op uw website en de webvideo kan worden gepubliceerd.

Deze tijd.

Image

Webvideo is hét fenomeen van deze tijd. Hiermee kunt u uw bedrijf op professionele wijze presenteren, waardoor u zich kunt onderscheiden en profileren. Veelzijdige opnames, versterkt door muziek, geven een levendig beeld van uw bedrijf.

Maximaal presenteren

U wilt u uw bedrijf zo goed mogelijk presenteren aan klanten en prospects. U wilt dat uw interne communicatie zo goed mogelijk verloopt. Een bedrijfsvideo is voor dit soort doelen een fantastisch middel. U kunt hiermee bijvoorbeeld uw bedrijfsdoelstelling en de cultuur van uw bedrijf duidelijk maken. Via bijvoorbeeld het verschaffen van informatie, het geven van een opleiding en/of een voorlichting van uw medewerkers.

Een bedrijfsvideo moet uw mensen enthousiast maken en motiveren. Dit bereikt u door een vorm van emotie. Elke vorm van communicatie begint met een creatief idee dat u in een bedrijfsvideo kunt uitwerken. Maar ook bijvoorbeeld productinformatie kunt u via een bedrijfsvideo goed overdragen.

Gebruik

Een bedrijfsvideo leent zich heel goed om snel een lang verhaal duidelijk te maken. Uw klant, die bij u op bezoek is en even moet wachten, zal graag van de gelegenheid gebruik maken om even uw video te kijken. Niet langer dan een paar minuten. Zo'n gesprekspartner kunt u met behulp van een bedrijfsvideo heel wat relevante informatie aanreiken. U kunt op deze wijze de kijker meevoeren door een helder verhaal en hebt een goed aanknopingspunt voor een verkoopgesprek.

Videojournaal

Een zogenoemd videojournaal is een populaire vorm. In het tv-tijdperk blijkt audiovisuele informatie toch heel wat voordelen te hebben. Een wat journalistieke vorm, bijvoorbeeld met interviews, is heel gewild. Op deze wijze komt 'de mens' achter het bedrijf steeds meer aan bod. Dat komt ook omdat een corporate video tegenwoordig geen tien jaar meer meehoeft en het technisch gezien makkelijker is om kleine aanpassingen door te voeren."

Toepassingen

Een bedrijfsvideo wordt bij marketing en verkoop op vele terreinen gebruikt. Bijvoorbeeld:

  • om eigen medewerkers (en niet te vergeten het thuisfront!) te informeren en enthousiast te maken.
  • om tijdens een open dag klanten en prospects te informeren. Op beurzen en tentoonstellingen of gewoon in de wachtruimte van het bedrijf.
  • om mee te sturen met een direct-mail naar uitgeselecteerde prospects.
  • om het eigen personeel te instrueren en te informeren.
  • om te overhandigen bij een bezoek van uw verkoper aan een prospect of klant.