connection
Beteken veel..

Een bedrijfsfilm of video is een meerwaarde om uw bedrijf of product goed in de kijker te zetten.

Demo 1 Standalone

Image

In deze demo ziet u het filmpje in een nieuw geopend veld. De achtergrond is voorzien van een print welke naar keuze door u als klant kan worden bepaald. Wanneer u op de button klikt (hieronder) dan start het filmpje nog niet maar ziet u als eerst een leuke afbeelding. Alle kleuren zijn naar wens in te vullen!

Demo 2 incl. Menu

Image

In deze demo ziet u een rustig opgebouwd kader, met daarin het hoofdscherm waaronder een menu met verschillende bedrijfsvideo staan vermeld. Wanneer u op een video klikt (menu) ziet u deze in het hoofdscherm afspelen. Ideaal voor uw nieuwsbrief video boodschappen. Dit alles in een rustige opbouw.

Demo 3 AVI of HD

Image

Alle video's welke door BV&T worden gemaakt kunnen in HD resolutie worden weergegeven. Hiervoor plaatsen wij een extra button om dit te activeren. Zie demo nummer 3. Alle combinaties van plaatsing zijn mogelijk welke u op deze website tegen komt. Deze demo start direct wanneer u op onderstaande button klikt.


U ziet op deze demosite geen bewegende beelden, dit is uiterraad mogelijk.
Dit is afhankelijk van uw verwachting met betrekking tot de klant/website bezoeker!

Internetfilm

Een internetfilm of webvideo is een film die specifiek bedoeld is voor het afspelen op een website. Meestal vormt de toevallige surfer een ander publiek dan degene die op een beurs uw film ziet draaien of uw dvd bekijkt. Bij het maken van een film houden we daar rekening mee. Dit neemt niet weg dat het mogelijk is voor meerdere media en meerdere doelgroepen een film te maken. De film kan geleverd worden op ieder Windows- of Appleformaat zodat hij eenvoudig op een website te plaatsen is en te e-mailen. Eventueel kunnen we u daarbij van advies voorzien.


    Een goede bedrijfsvideo

  • Creeert een beleving van uw werkzaamheden en werkplek weergave (zien, horen en voelen)
  • Geeft uw organisatie een persoonlijk gezicht
  • Regiseer samen met BV&T uw optimale promotie.
  • Maakt uw klant enthousiast