connection
Persoonlijk

Een bedrijfsfilm of veiligheidsfilm van BV&T is de ideale oplossing om de ergonomie in uw organisatie serieus te nemen.

Contact info!

Image

Bent u benieuwd wat BV&T voor uw bedrijf kan betekenen? Vul uw gegevens op onderstaand contactformulier in, omschrijf waar uw interesse naar uit gaat wij zullen z.s.m. contact met u opnemen.

Kennismaking

Image

Allereerst vernemen wij graag uw wensen en doelstellingen en brengen een locatiebezoek voor een juiste indruk. Vervolgens bespreken wij graag persoonlijk onze werkwijze en onze visie op uw product of bedrijf met als resultaat een sluitende maatofferte die aan duidelijkheid niets te wensen overlaat.

Wat wij doen

Image

Producties van BV&T Media kenmerken zich door creativiteit, boeiende educatieve beelden en montage en het meest belangrijke; Merkversterkend, verkoopbevorderend en verhogend van uw zichtbaarheid in de markt. Helder en duidelijk uw product / organisatie vertonen.

Contact FormulierPartners en gewenste Links

BV&T Opleiding & Advies www.bvent.nl
BVT Opleiding www.bvtopleiding.nl
Question Degree www.questiondegree.nl.


Trainingen voor IN-Company Opleidingen

Zakelijk Engels
Cursus Time Management
Interne Auditor Cursus

Pratische Cursus TimeManagement. Klik hier

Cursussen Leidinggeven

Bundel Leidinggeven
Situationeel Leidinggeven Training
Training DiSC Training met ONLINE DiSC afname.
Training Coachend Leidinggeven
Cursus Zakelijk Nederlands
Cursus PHP Programmeren


Welke vraag u ook hebt, gericht op ontwikkeling van mensen, wij geven u net even deze extra stap naar een passende begeleiding. Cursussen die aan de hand van uw dagelijkse werk met de grootste zorg wordt samengesteld. U traint met de juiste begeleiding. Naast de training kunt u altijd voor vragen terecht bij uw trainer. Ons uitgangspunt is: Kennis moet beklijven ook nog naar verloop van tijd.Erkend Adviesbureau www.erkendadviesbureau.nl
IPMSolution www.ipmsolution.nl
QD Mailing www.qdmail.nl
ELearning Software Europe www.questiondegree.eu,
Educhains www.educhains.nl
IPMarketing www.ipmarketing.nl
DDOS Beveiliging www.ddos-beveiliging.nl
Bevoegd-Keurmerk In-Company Trainingen
IPM STATS www.ipm-stats.nl
Enquete Software USA www.questiondegree.com.
IN-Company Training www.incompany-training.nl
Gedeelde Websites www.gedeeldewebsite.nl
Solutions www.ipmsolutions.nl
Altijd meer winst? www.meerwinst-ipm.info
Training Instructievaardigheden www.questiondegree.nl/training-instructievaardigheden.php.
Effectief Communiceren Daar is BV&T opleiding & advies gedreven in.


Zolang er mensen bestaan, bestaat er communicatie. Al in de oertijd maakten mensen gebaren en spraken ze met elkaar; later maakten ze ook gebruik van het schrift. Tegenwoordig kunnen we ons een wereld zonder communicatie niet indenken. Behalve dat we met elkaar praten, gaan we naar een optreden van een cabaretier, we lezen de krant, we schrijven brieven, we luisteren naar de radio en we kijken naar een talkshow op de televisie. Het zijn allemaal vormen van communicatie. In arbeidsorganisaties neemt communicatie een belangrijke plaats in. Daarom hoort in deze leerstof ook een serie over communicatie thuis. In dit deel leert u wat er in het algemeen met communicatie samenhangt. We bespreken wat communicatie precies is en wat er allemaal bij komt kijken. Hierbij komen ook communicatieverstoringen aan de orde. Dan bespreken we welke doelen communicatie kan hebben, wat we willen bereiken met onze communicatie. We behandelen hierbij ook verschillende soorten communicatie.

Ook gaan we in op de mondelinge communicatie en met name de tweezijdige communicatie. We zullen hierbij vooral ingaan op de gesprekstechnische kant van mondelinge communicatie. Tevens behandelen we meerzijdige communicatie. Hierbij komen verschillende soorten communicatievormen aan de orde, met alles wat daarbij hoort zoals bv. een besluitenlijsten en communicatie naar meerdere.

Wanneer u met uw collega bepaalde afspraken over het werk maakt, of wanneer u op een feestje met mensen in gesprek raakt over een bepaalde film die u gezien hebt, of u schrijft een brief naar een familielid in Australië, dan bent u steeds bezig met communicatie.

Communicatie kan dus verschillende zaken betreffen. En als we het over een bepaalde vorm van communicatie hebben, bijvoorbeeld het gesprek, dan zitten ook hier weer verschillen tussen. Bovendien is het mogelijk dat een gesprek heel rustig begint, maar eindigt in grote ruzie. Er valt dus heel wat te zeggen over communicatie. Communicatie is geen vast gegeven, maar een proces. Dat betekent dat communicatie een bepaald verloop, een bepaalde werking heeft. Het betekent ook dat er voor communicatie minstens twee personen nodig zijn. Er vindt interactie plaats tussen de zender en de ontvanger. De een zegt iets, de ander luistert, of: de een stuurt een brief, de ander leest hem. We kunnen dit ook anders zeggen. We noemen de een zender, de ander ontvanger. De zender stuurt een boodschap naar de ontvanger. Of de ontvanger de boodschap goed ontvangt, is afhankelijk van de hoeveelheid storingen in de communicatie. Deze communicatiestoringen noemen we met een vakterm ruis. Wanneer de ontvanger een boodschap gekregen heeft, zal hij hier op welke manier dan ook, op reageren. De reactie van de ontvanger op een boodschap noemen we feedback. We kunnen nu een definitie opstellen over wat communicatie precies is.

Meer informatie neem contact op via 088-7744300

Met vriendelijke groet,
Gerdinand Buitenhuis
Accountmanager.